Lekparken

Idag har vi alla varit i lekparken, barnen ville inte därifrån men när dom fick höra tt dom skulle få glass på vägen hem fick dom allt fart i benen :P

Nathalie är jätteduktig, hon kan gå upp i trappen till kanan helt själv och fjantar inte alls runt som jag trodde hon skulle göra när hon ser andra barn.






Och Leo han sov så gott i vagnen hela tiden ;)


Älskar ketchup!

Jag tror inte att jag behöver förklara vad vi hittade när Nathalie inte kom tillbaka från köket, en bild säger mer än tusen ord ;)





Råkade alltså glömma ketchupen framme efter maten, så vi får väl skylla oss själv antar jag.. Jag menar som om Nathalie skulle kunna stå emot frestelsen?


Mina fina, busiga ungar!!

Leo är så sjukt underbar! Han kan göra den sämsta dagen till den allra bästa, ett leende av honom och man smälter direkt.
Min goa, fina bebis.. Om jag bara hade fått bebisar som honom hade jag kunnat skaffa ca 20 barn ;)
Tack för att du finns min underbara lilla prins!!


Nathalie är så vacker och så full av liv! Hon är ett riktigt energitroll och gör alla dagar roliga, går inte att ha en tråkig stund med henne.
Hon älskar att spela clown och gillar när folk skrattar med henne. Hon är även världens bästa storasyster som alltid vill ligga och krama lillebror, hon har alltid helkoll på honom så han inte råkar illa ut, så fin och underbar tjej så det är sjukt!


Sovit hela natten

Vi har börjat ge Leo en flaska med välling på kvällen nu istället för ersättning, dom dagar som vi gjort det nu så har han sovit hela natten lång. Jätteskönt!! Sen vaknar han på morgonen med ett stort leende, han tittar genom spjälorna och är bara såå söt!

Nathalie därimot är det fortfarande problem med på kvällarna, tar fortfarande flera timmar att få henne att sova och att ta bort vilan på dagen hjälper inte alls. Får fortfarande sitta med henne i 2-3 timmar och klia hennes rygg, sen vaknar hon ändå flera gånger på natten och sen är det morgon mellan 05-06..
Jag har funderat lite om det här är kopplat till koliken hon hade som spädbarn..?!?


Städat

Idag har det varit full fart från start.
Gick med Bella och Vanessa till dagis, när jag kommer hem tar jag tag i disken, sen fortsätter jag med att göra ren ugn, spis, hall och övervåningen. Sen var det dags för lunch, Leo fick första gången riktig mat idag. Spagetti och köttfärssås, han mumsade för fullt och åt nästan allt som vi haft upp på hans tallrik ;)

Skönt när man inte bara blir rastlös för att det inte finns något att göra..
Nu ska jag och Nathalie ut och leka :D


Rosor!

Igår skulle sambon till frissan och när han kommer hem har han med röda rosor till mig :)
Jag älskar att få lite sån uppskattning då och då.

Nu har jag ävet fått hämta ut mitt halsband med barnens namn! Gud vad jag älskar det, ska ta kort på det sen så ni får se.

Vill ha semester!!

Herregud vad Nathalie är jobbig nu!
Såhär illa har det nog inte varit innan, men just nu är det bara skrik skrik skrik som gäller och sen ser hon till att klämma in lite gnäll där imellan..
Nej det känns som man behöver lite semester för sig själv en stund..
 Jag har ju planerat in en stockholms tripp nu i slutet av månaden för att hälsa på mina fina tjejer, kanske så att jag lämnar Nathalie och Leo hemma med pappsen ;) Så jag får en tjejhelg för oss som inte är i 2 års trots!!
 
Gud vad jag saknar mina fina, underbara vänner som nu bor både i Malung och stockholm!! Vill flytta till stockholm NU!! Sambon gick ju med på att flytta dit efter sommaren så vi hade planerat hur vi skulle få det att funka med dom stora tjejerna och tillomed pratat med deras mamma som tyckte det var helt ok att vi flyttade, en jag tror inte sambon hade räknat med att allt skulle flyta på så bra som det gjort, för nu verkar det som om han ändrat sig!! Trist!

Jaja får väl ta och bo kvar här ett tag till...

Idag blir det en tur till banken, ska sätta in lite pengar på mitt konto som vi ska köpa lite roliga saker till barnen med :D


Paraden

Dagen började ju inte jättebra, Nathalie var envis och allmänt grinig, jag hade kaos i mitt huvud, förklädet Nathalie skulle ha på sig var trasigt så det fick jag sätta mig att sy för hand (skit fult blev det). Självklart blev det stress och bråk!
Nathalie ville absolut inte vara någon påskkärring, fick väl sminka henne några gånger eftersom hon gnuggade bort det hela tiden, Leo därimot skrattade och tckte det var roligt att få några prickar ;)









Men trots vi start så blev det lyckat! Fint väder, massa människor, glada barn och en bra parad!
Nathalie tyckte det var jätte kul och sjöng med och dansade när dom sjöng på scenen. Efter det var klart gick vi och tog en fika sen fick lillstumpan gunga lite innan vi gick hemåt!


Påsk

I år kommer vi inte åka till malung under påsk, lite trist då jag faktiskt tycker att det är jättemysigt att vara där bland nära och kära!
 Idag blir det iaf påskparad för barnen, Leo kommer väl vara sitta i vagnen men det är klart att han ska få vara en liten påskgubbe iaf ;)
 Efter paraden så ska jag iväg och träna bort lite fläsk och sen ska vi mysa här hemma!

Barnen ska ju få påskägg, men eftersom dom stora tjejerna inte är här detta år på påsk så tyckte inte jag att Nathalie behövde en massa godis så iår får hon en leksak i påskägget och Leo som ändå inte förstår något får lite kläder i sitt!

Nu ser jag att fialotta har varit i skafferiet för hon kommer inspringandes med världens största choklad leende och men kladdiga fingrar.. måste kila :D
 

Kettlebell

Dom senaste dagarna har jag suttit på youtube och kollat in träningsvideo med kettlebells.
Jag har blivit typ besatt av dom och vad får jag av sambon idag?? Jo min egen kettlebell :D en röd 12 kg, heeelt underbar! Så nu ska jag swinga 100 ggr varje dag! Jäklar vad jobbigt det var men det får det vara värt!

Love it!!!


Favoriter


Mina favorit pojkar <3


Underbart väder!

Idag gick jag till gymmet som vanligt efter frukost, så härligt det var ute redan då!
När jag kom hem började jag med lunch och medans jag hade kyckling i ugnen så sprang jag upp i duschen med Nathalie (lättast att duscha samtidigt). Vi var klara lagom till maten och efter maten gick vi ut på en gång, guuud så skönt ute.
Så idag har jag haft premiär för min skinnjacka och för mina tygskor!
Nathalie har även fått årets första kulglass :)Då är det verkligen vår på riktigt!


Vi var ute ända tills det var dags för kvällsmat, då var vi tvugna att gå hem, sambon hade ju även en match som han var tvungen att åka till. Men påvägen hem kom jag på att jag ville kolla efter en baddräkt till lillstumpan så en snabb tur in på kapphal blev det och vi köpte denna

Den enda baddräkten som fanns och vad kostade den? 99:- Det är ju ingenting! Tyckte att det var klockrent!

 
Nu har jag iaf lagt mina små troll och nu sitter jag och saknar dom :P Det är så sjukt, men jag saknar dom jämt när dom sover..
Jag vet första gången jag skulle åka bil från Kristinehamn till Malung och Nathalie satt i babyskyddet i baksätet medans jag satt fram, Nina som körde då fick stanna flera gånger bara för jag kände mig så tom utan henne.. haha inte trodde jag att man kunde känna så innan jag fick mina små!

I morgon hoppas jag på en lika härlig dag så man kan vara ute en heldag, kanske kan få lite förg också!?!


....



Chris och hans flickvänn skulle gifta sig, men hon var med om en olycka och är nu hjärnskadad.
Denna låt har han gjort för henne!

Kan ju bara säga att tårarna rinner och man får sig en tankeställare.
Livet kan förändras på bara några sekunder!


Min våldsamma dotter..

Min lilla fialotta är ju som jag skrivit flera gånger väldigt våldsam när Bella är i närheten.
Hon är världens snällaste och sötaste mot dom flesta men mot Bella är hon inte snäll!
Idag har hon kastat legobitar mot henne, träklossar mot henne, dessa saker har som tur var inte träffat Bella men Nathalie fortsätter försöka. Men nyss träffade hon med en hård kartong som hon har några böcker i, Bella fick kartongen i huvudet och fick självklart ont och började gråta, då sitter bara Nathalie och tittar på henne och ler!!
 ¨Vi satte Nathalie på en stol och där fick hon sitta tills hon ville säga förlåt för såhär kan hon ju inte fortsätta!
Men inget vi gjort hittills har ju hjälpt och jag börjar känna mig lite halvt som halvt maktlöst. Hon är ju verkligen så snäll mot alla andra och älskar att kramas och vara go men är endast snäll mot Bella om Nathalie vill ha något av henne.. Jag förstår inte varför?!?
 
Nathalie är inte ens två år så kan inte vara extremt hård mot henne men samtidigt ska hon ju veta att detta är fel och sen ska ju Bella se att vi inte accepterar detta!

Lördag!

Idag blir det en heldag med alla fyra barn själv! Sambon är på fotboll och dom har bortamatch så antar att han kommer hem närmare kvällen.
 Jag ska ta med barnen ut på en liten promenad nu innan lunch sen ska dom ju få lördagsgodis efter maten så då kommer det bli full rulle ;)

Jag väger mig en gång i månaden men jag började förra veckan mäta mig, och kommer göra det en gång i veckan. Denna vecka har jag förlorat 3cm i midjan! Känns jättebra :D
 Jag har även tagit bilder när jag började träna så när jag börjar bli någorlunda nöjd med kroppen så kommer jag lägga upp före och efter bilder här!

Bra dag!

Har så grymt mycket träningsvärk idag, det försökte jag bota men ännumer träning, funkade det? Nej nu är allt bara mkt mkt värre, kan inte ens gå typ :P Länge sen jag hade sån här träningsvärk, det gör grymt ont men ändå SÅÅ skönt på något sätt :D

Det är bara grått ute, småregn kommer ibland men ändå så känns det som om det kommer bli en bra dag! Kanske för att det är fredag och det innebär att jag slipper sambon ikväll ;) Älskar att ha lite tid för mig själv ibland!

Spinning

Nu har jag precis kommit hem från ett spinningpass, jävlar vad slut jag blev!
Jag har aldrig testat det förr men nu ska det bli någon gång i veckan iaf för jäklar vad snabbt man fick upp pulsen :D
 
Jag kom hem lagom till läggdags för barnen så det var bara att ta upp Leo i sin säng och ge honom flaskan, sambon tog tjejerna! Alla ligger lugnt nu förutom Nathalie som vanligt då!


Förlossningen med Leo

Eftersom Nathalie föddes 2 dagar före BF så hade jag ställt in mig på att Leo också skulle komma lite tidigare, men BF kom och BF gick.. Dom längsta dagarna i mitt liv! Han var beräknad till den 29 oktober men det var inte förrens 05 på morgonen den 5 november som jag vaknade av värkar!
Det blev intensivt på en gång och fick börja andas igenom dom direkt. Sambon vaknade och frågade glatt om det var på g, men eftersom jag haft förvärkar sen v.18 och trott att det varit på gång så vågade jag inte tro på det så jag svarade att jag inte visste, att värkana skulle avta som dom gjort förut.
Men värkarna kom regelbundet och sambon kunde direkt veta när nästa skulle komma just för dom kom EXAKT var 5e minut.
 Vid 06 hoppade jag in i duschen medans mamma och sambon gick ner och fixade frukost.
Jag ville inte lämna duschen, guuud så skönt det var att stå där, men jag kände hur värkarna kom tätare och tätare så jag gick ur duschen för att göra mig klar för att åka in.

vid 07.00 ringde sambon förlossningen, dom sa att vi kunde vara hemma ett tag till då hon inte tyckte det lät så allvarligt, men då tog jag telefonen och berättade att så här kändes det när jag fick dottern också så vi kommer in, fick ett ok av henne men hon avslutade med att vi kanske får åka hem igen.

Vi ringde taxi men dom hade ingen bil förrens kl 08.00... jaja inte mkt att göra bara att vänta.

Sen kl 08.55 var vi inne på förlossningen jag hade då 2 min mellan värkarna så jag kom in till ett förlossningsrum direkt och dom undersökte mig, jag var öppen 6,5 cm. Jag fick lustgasen av henne och denna gång funkade den verkligen, underbar var den och jag kunde verkligen fokusera bara på förlossningen..

Sen gick BM till en annan patient ett tag, jag ber då sambon att plocka fram min TENS apparat, men när han ska sätta fast den så känner jag att tusan nu kommer bebisen...

Klickade på knappen för att få in personal, in kommer en tjock tant och frågar vad min BM heter, inte fan vet jag ta hit nån nu bara innan han kommer ut svarade jag..

Min BM kom in direkt och kände om jag var fullt öppen, men tyvärr så hade jag en liten liten kant kvar så jag fick inte krysta.. Det var nog det värsta jag vart med om, att ha såna jäkla krystvärkar men måste andas igenom dom.. tillslut kunde jag inte stå emot längre så jag gjorde det som kroppen ville och snart så var vår fina Leo ute, Vattnet kom EFTER Leo ;)
Jag var besatt under förlossningen, jag frågade BM hela tiden varför hon inte tog hål på hinnan och att detta skulle inte gå om hon inte tog hål, hon gav mig bara ett leende och sa att han sjönk ner så bra så det behövdes inte.
 men inte trodde jag att det var möjligt att bebisen skulle komma INNAN vattnet?!?

5,5 timme från första värken och 1 timme och 25 min inne på förlossningen tog det. Han är född 10.27 den 5e november min lilla prins, han vägde 3590g och var 51 cm lång


Minimarknad och Dora :)

Idag har det varit någon slags minimarknad här i stan, Var inte så jättespeciellt men ändå kul att det händer något alls!
Nathalie fick en Dora ballong som hon älskat från start, leker fortfarande med den ;)

Exremt kass bild, men nathalie snurrade ju runt hela tiden eftersom ballongen flög så det var verkligen omöjligt att få en bättre ;)


Förlossningen med Nathalie

Tänkte att jag skulle skriva om förlossningarna så här kommer Nathalies.
Jag vaknade runt 00.00 natten till den 7 juni 2009 av värkar. Direkt tänkte jag YES jag ska få min bebis :D
Var på väg att ringa sambon som var på jobbet men lät till sist bli eftersom jag ville att han skulle få jobba klart!
 När sambon kom hem vid 03 så var det fortfarande inget som hjälpte mot värkarna, när jag berättade att vi skulle få vår bebis så suckade han och sa att jag skulle ta ett bad. Inte direkt reaktionen jag förväntade mig men i efterhand så har han berättat att han trodde det bara var förvärkar ;)
Jag hoppade i badet men det hjälpte inte, gick in och la mig med sambon men den enda som snarkade var han!
När klockan var 05 pallade jag inget mer så vi ringde på hos vår granne som skulle vara hundvakt och köra in oss till Karlstad.
När vi kom till Karlstads förlossning och dom undersökte mig var jag endast öppen 0,5 cm, jag fick välja om jag ville stanna eller åka hem men eftersom det kunde ta flera dagar så åkte vi hem. När vi kom hem så gick jag ut med hunden och försökte få i mig något att äta men värkarna gav inte med sig alls, dom blev bara värre och värre.. När klockan var ca 13.00 åkte vi till Karlstad igen och behövde INTE åka hem, jag var då öppen 7cm!
 Eftersom jag har en platta och skruvar i ryggen så kan jag inte få EDA och lustgasen gjorde mig bara illamående, så Nathalie födde jag utan någon bedövning, men jag var fan livrädd! Trodde jag skulle dö, jag bad dom om kejsarsnitt flera gånger ;)
 Mina värkar var väldigt dåliga, jag hade bara några sek paus mellan värkarna och en värk varade endast i 30sek så det hann inte hända såmkt, jag blev bara utmattad! Tillslut när jag var helt öppen men Nathalie inte ville komma ner så fick jag värkstimulerande dropp för att få längre värkar plus att dom spräckte hinnan och då jäklar hände det grejer ;)
 När krysvärkarna kom var det en enorm befrielse, då fick ju jag ta i och det gjorde inte lika ont längre, men krafterna var nästan helt borta så jag bad dom att dra ut henne, när dom sa att dom skulle ta sugklocka så blev jag nöjd, men dom behövde inte använda den eftersom hon kom ut värken efter :D klockan 17.16 kom vår fina prinsessa till världen, hon var 50cm lång och vägde 3420g!
Behövde inte sy något efter, jag som varit mest rädd för det var ju såklart överlycklig!! Hon föddes 2 dagar innan BF.


Tisdag!

I morse gick jag upp 05 för att gå och morgonsimma, det var faktiskt skönt att komma iväg så tidigt.
Jag var väl hemma igen närmare 08, tog då en kopp kaffe innan det var dags att ta tjejerna på dagis.
Nathalie vägrade hålla mig i hand, men Bella och Vanessa gick bra ;)



När jag lämnat Bella och Vanessa på dagis tog jag Nathalie och Leo till öppna förskolan. Nathalie ville ha fika direkt och idag hade hon tur då det fanns helt nybakat bröd där ;)
Efter öppna gick vi hem och åt Lunch, sen var det dags att hämta tjejerna igen.

Vi var inte hemma länge innan vi sen stack iväg till Sandrah så barnen fick leka med Vilde och Devin, Barnen hade jättekul och fick springa av sig vilket behövdes :D Var jättetrevligt!
Nu är alla i säng och barnen var trötta så det var en lyckad dag :)


Sen speciellt för dig Linnéa :) Här får du en bild på frisyren, suddig bild men är den enda bild jag har nu tyvärr.


Idiotgubbe på coop!

Idag var hela familjen på coop och handlade, när vi skulle gå ut så blev Bella kissnödig så hon gick till toan, vi andra stannade utanför och väntade. Då får Nathalie syn på en sån där vagn med en bil som man kan sitta i och när vi säger att hon inte kan åka eftersom vi ska gå så får hon ett av sina spel igen. Då går det en gubbe förbi och säger "Men ta och håll käften!!" Fy tusan vad arga både jag och sambon blev. Sambon gick ut genom dörren direkt för att få en förklaring varför man skriker så åt en 2åring som man inte ens känner och när Bella blev klar på toan och vi också gick ut så stog dom där fortfarande, den där gubben sa inte ett knyst, bara stirrade surt på oss.. IDIOT!!!!
Hur kan man få för sig att skrika så åt en annans unge? Det finns då människor till allt!

Utedag!

Idag var jag, Nathalie och Leo ut på promenad, när vi kom utanför porten stog Bella, Vanessa och deras mamma där så Nathalie blev självklart överlycklig när hon såg dom :)
Efter en stund blev barnen lite smått uttråkade så vi bestämde oss för en tjejdag på lekparken, killarna stannade hemma och kollade fotboll ist.
 Jag var på väg att ta kort med mobilen men precis då dog mobilen så därför kan jag inte dela med mig av några bilder.
 Barnen hade iaf jättekul, på vägen hem köpte vi med oss lite glass som dom sitter och äter nu.
Fick även punka på vagnen *SUCK* Det får sambon fixa till!. Men underbart väder och härliga ungar så humöret är på tipp topp iaf.

Nu har jag tvättat fyra tvättmaskiner och i morgon måste vi fortsätta, soffan är jättekladdig så inte jättefräscht precis!

Borde vara nöjd men...

Jag önskar verkligen att Nathalie skulle vilja sova liiite längre på morgonen, hon kommer just nu in till mig och sambon mellan 04-05 och väcker då för det mesta lillebror, ibland somnar Nathalie om i vår säng men då är ju ofta redan lillebror vaken så man måste dra sig upp iaf..
 Jag borde ju inte klaga med tanke på att vi för det mesta får sova natten igenom, men det skulle vara så skönt om hon skulle bestämma sig för att sova till kanske 06.30-07.00..

Sambon hängde med en kompis igår någonstans, vart kommer jag inte ihåg :P Men jag låg iaf och sov som en stock när han kom hem vid ca 04. Så han ligger fortfarande uppe och sussar, tänkte ta och väcka honom vid 10 tiden så vi kan handla för veckan innan Bella och Vanessa kommer.

Förresten, Leo tar sig fram nu, men han kryper inte, han rullar fram ;) Ser jättekul ut!

Kalas

Nu har vi nyss kommit hem från Vildes 2 års kalas.
Tror Nathalie hade det jättekul, hon sprang runt och tjoade! Men gud vad liten hon är när man jämför med Vilde, han är väl typ ett huvud större än hon om inte mer ;)

Nathalie vaknade med feber så vi har bara tagit en lugn mysdag innan kalaset, febern gick ner snabbt men det är väl lika bra att ta det lugnt iaf!

Blåsväder

Igår fick Leo vaccination och precis som sist så fick han jätteont, han ville inte ens ät på flera flera timmar, tillslut somnade han iaf och sen mitt i natten så åt han ÄNTLIGEN!

Jäklar vad det blåser ute! Jag var precis ut på en promenad med barnen, vi höll ju på att flyga bort alla tre ;) Jag fick en sten uppflygandes rakt i ansiktet till och med. Jag var så jäkla orolig att Leo skulle få något på sig, han är ju så liten, men det gick som tur var bra!

I morgon ska ju jag och Nathalie på badhuset sen på eftermiddagen ska vi på kalas, Vilde fyller 2år :D

Träningen idag

Nu har jag precis kommit hem från gymmet, det gick riktigt segt! Men kämpade på i en timme. Det blev 40 min styrka och 20min på bandet i "uppförsbacke" 10% i 6,5 km/h.. PUH vad slut jag blev...

Nu ska jag laga lite lunch till min fina prinsessa sen ska jag ta med henne ut på en promenad i solen (om den vill stanna)

Imorgon ska jag och snuttan till badhuset igen, hon behöver åka dit ofta för hon var ju livrädd sist, men det ska vi ändra på. Man kan ju inte vara rädd för lite vatten i sommer heller ;)

Minus på vågen

Idag var jag på BVC med Leo, han hade inte växt nästan något alls, men vikten gick stadigt upp ;) Min lilla tjockis!
 När jag väl var där så passade jag på att väga mig, har ju ingen egen våg så får passa på när tillfälle ges!
Det var precis en månad sen jag vägde mig sist, och -2kg visade vågen, är ganska nöjd ändå med tanke på att jag inte kunnat träna på 2 veckor och att jag ätit kakor, tårta, choklad, pizza och kebab... haha jag har unnat mig lite för mkt. Men nu vet jag ju att detta funkar så nu ska jag köra ganska strikt i en månad och se vilka resultaten blir!


Onsdag.

Idag har jag fått ett pris på halsbandet som ska fixas, Fick ett jättefint halsband av Lena när Nathalie döptes. Halsbandet har ett stort och ett litet hjärta, i stora står det stämplat mommy och i lilla Nathalie, Nu måste jag ju skaffa ett till hjärta med Leos namn. Halsbandet skulle bli klart 22/4 och det  skulle gå på 750:-

Jag har även varit och lagt undan ett par springskor, får se om jag köper dom i slutet av månaden eller innan, dom är ju relativt dyra, men dom behövs!

Träningen idag gick ganska så bra, känner ju redan att min kondis har blivit sämre, det blev 25 min på löpbandet med intervaller, 15 min på crosstrainer sen körde jag 20 min styrka. Var hur jobbigt som helst men fan vad skönt det är efteråt! I morgon ska jag dit redan vid 09 eftersom vi ska till BVC med Leo och få vaccination.
Sist fick han jätteont efter och kunde inte sova riktigt på natten, stackarn. Hoppas det går bättre i morgon!

Två sittande barn

Nu har vi båda barnen sittandes i vagnen, Leo har ju legat med väldigt böjda ben i liften väldigt länge. Den började bli trång vid 2,5-3 mån och nu när han är 5 mån så funkar den inte alls längre.
Vi tog nackskyddet från babyskyddet och satte dit så inte huvudet ska flyga åt alla håll när man är ute och går, och det gick jättebra han somnade direkt nästan :)



Men jäklar vad konstigt det känns att vara ute och gå så, måste ju gå längre ifrån vagnen än vad jag är van vid ;)


Morgonpigg tjej

Inatt gick det också bra med Leo, men Nathalie ville inte sova, så jag la mig i Vanessas säng med henne och gosade tills hon somnade. Då var klockan 21.00.. Sen kom hon inspringandes vid 05.00 på morgonen, nu har hon lärt sig att lillebror ligger i sin säng, så hon klättar inte upp till mig och sambon längre, hon springer raka vägen till lillbrorsan och säger "heeeeeeeeeeeej". Idag hann jag stoppa henne innan han vaknade så jag försökte hålla henne lugn till klockan var 06, då väckte jag sambon och han fick  gå upp med henne. Själv sov jag vidare till 07 då Leo vaknade!

Idag ska jag till gymmet, ska sticka iväg om 1 timme tänkte jag, träningen har ju legat på is ett tag nu eftersom förkyldningen inte velat ge sig av, men nu känner jag mig faktiskt helt ok så du jäklar!!


Bilder från dopet


Leo med sina gudmödrar "faddrar"






Systrarna bus!!







Neo



Nina och Christian


Rasmus


Tore och Leo


Lena






Leo och Gamma


Syster min, jag, Bella och Gamma


Älskar er!

Fan vad jag älskar er!



Ni är det finaste som finns!


Städat.

Nu har jag dammsugit och torkat golv på både över och undervåningen, nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan jag hoppar in i duschen.
Sen kl 14.00 ska jag till komvux och prata om vilka kurser jag ska läsa för att få komma in på vidareutbildningen som jag vill in på sen. Just nu ser det ut som om jag kan börja plugga i augusti, då får sambon vara pappaledig. Ska bli så skönt att komma igång igen!
Jag har velat lite om jag skulle börja plugga nu efter mammaledigheten eller om jag skulle tillbaka till mitt gamla jobb och spara ihop lite pengar först, men jag är så trött på det jobbet så nu ska jag plugga till det jag verkligen vill jobba med istället! Om ca 5 år kommer jag vara färdigutbildad, är då alltså 29år så fruktansvärt gammal är jag ju inte då iaf!

Blir bortskämd!

Leo kommer verkligen göra mig bortsämd om han fortsätter som nu.
Inatt sov han 19.00-07.45 och vaknade endast för mat 03.20 sen somnade han om direkt!
Snacka om skillnad mot hur Nathalie var!
 Anledningen till att jag inte ens försökt lägga Leo i hans säng än är pga att jag trodde det skulle bli en riktig fight som det blev med Nathalie och jag har inte kännt mig redo för det än!

Nathalie hade ju först kolik, sen när koliken blev bättre så vägrade hon ändå sova på nätterna, vi har ju fortfarande vissa nätter med tjafs! Men det var inte förrens Nathalie var 16 mån och fick sin växasäng som nätterna blev bättre, och tur var ju det eftersom lillebror kom 1 månad efter det :D

Men nu har Leo sovit utan en enda tår och utan det minsta gnäll i sin säng i två nätter, kan ju bara hoppas han kan fortsätta så för jag uppskattar det sjukt mycket!

Såhär såg han ut när jag vaknade av hans "prat" ;)


surfis



Min lilla skrutt :)


Bra på att göra mamma galen

Idag har Nathalie en bråkdag.. Allt jag säger skriker hon bara åt, när jag ber henne om ngt så är det tvärt nej.
Vi har varit ute två gånger, första gången fick hon cykla och andra gången gick hon hela tiden så hon har ju sprungit av sig iaf. Hon klättrar där hon inte får, hon slänger mina saker hela tiden, absolut min kamera eller mobil :P
Mitt tålamod håller på att försvinna känner jag... Vi var in på banken en sväng idag, då slet hon tag i bordet där inne och en sak lossnade så hon flög rakt i golvet med huvudet först, men snart efter var hon lika vild igen ;)
 Nu sitter hon i min säng och leker med en toarulle som hon snodde från toan!! Någon som vill få betalt för att ta henne en stund???

Busfia!

Idag  har vi redan hunnit ut en sväng, vi har varit och lekt lite i lekparken sen har jag även lämnat in mitt halsband till smycka, måste få dit ell till hjärta med Leos namn :)
 Nu när vi kommit hem så gick jag in i vardagsrummet för att packa upp lillebror, Nathaliie gick in till köket då, jag hörde vad tyst det blev så jag gick in dit... Detta är vad man hittar ;)

Hon har alltså varit lite hungrig :P Hon har tagit ut hela limpan ur påsen och smulat sönder hälften och har munnen full :D Mammas skitunge!


Första natten i spjälsängen

Som jag skrev innan så la jag ju Leo i sin säng igår, sen vaknade han vid 20.00 av att Nathalie smög ner i hans säng. Men vid 20.50 sov båda barnen igen, sen sov Leo ända till 00.00 då fick han mat sen sov han ända till 06.00 i morse, han har aldrig sovit en hel natt eller jo en gång, men det här känns ju faktiskt riktigt lovande det här!
 Han sover nog bättre när hans morsa inte ligger bredvid och vänder och vrider sig ;)

Är tråkväder idag med... jag vill ha sol nu!! Men man ska väl inte klaga, jag tycker faktiskt att det här är bättre än snö och en massa minus iaf!

Nathalie kryper ner till Leo

Ikväll la jag Leo för första gången i sin egen säng när det var dags att sova, det gick jättebra och han somnade snabbt.
Efter ca 1 timme ser jag i babyvakten att han vänder sig, men han sover... sen ser jag en hand som puttar honom, då ser jag Nathalie.. Så jag springer upp och när jag väl kommit upp så sitter Nathalie vid Leos huvud och klappar han snällt ;)
Men självklart vaknade han och det var bara att börja om från början med att lägga barnen!

Bakis hungrig!

Har mått konstigt idag, mår precis som när man är bakis!
Har sjukt ont i huvudet, har illamåede, är jättetrött och sen är jag HUNGRIG, skit skumt!
Har faktiskt ätit pizza idag, sen även tårta efter det. Får träna bort det i morgon :)
Vi har iaf varit ute på en liten pomenad och Nathalie stutsade runt mellan vattenpölarna ;)


Natten.

Usch vad jag sovit dåligt inatt..
Jag och sambon lånade ju ut vår säng till min mamma och mormor och själva lånade vi Bella och Vanessas sängar, är inte alls van att ligga där så hade jättesvårt att somna, sen hade Leo en halvjobbig natt med hosta och snor så han hade svårt att andas. Sen 05.20 tyckte han att det var morgon ;) Alltid lika trevligt!
 Nathalie gick in till sin mormor och till sin Gamma på morgonen, tror hon blev lite förvånad när inte mamma och pappa låg där, men hon tyckte nog det var roligare att ligga och gosa med mormor och gamma istället ;) Dom låg tydligen ganska länge där alla tre och myste, räknade tår mm.

Nu har alla åkt hem iaf, känns lite tomt.
Vad ska man hitta på idag då? En regnig söndag... hmm.. hoppa i några vattenpölar kanske!

Leos dop.

Idag hade vi dop för Leo, jag är så glad att många kunde komma, men jag är samtidigt besviken på några som jag verkligen trodde var självklart att skulle komma. En som blev besviken när hon inte fick bli gudmor, så kommer du inte ens och hör inte ens av dig.. Kanske därför man väljer någon annan till gudmor?!?
 Två blev ju sjuka, trist men inte mkt att göra åt, vi får ta och bestämma träff snart iaf :)

På måndag ska jag till banken och sätta in dom pengar som Leo fick på hans konto.
Sen tack Lena för halsbandet till mig också, även tack för blommorna och presenterna till flickorna!
 Flickorna fick även presenter av Crisia, dom blev verkligen jätteglada. Dom trodde ju inte att även dom skulle få!

Men jag märkte att alla tårtor och allt vi bakat var lite onödigt, vi hade tre tårtor, 2 halvor kvar och den sista är det bara tagen en bit utav ;)

Bilder på dop och min frilla kommer snart :D

RSS 2.0