Lördag

Jisses vilket härligt väder det är idag, såhär får det mer än gärna fortsätta hela nästa vecka också tycker jag :)
Igår lämnade jag av Nathalie och Leo hos deras pappa eftersom det är pappahelg sen stacka jag till gymmet med Jennie, jag kunde inte vara på crosstrainern mer än 5 min innan sammandragningarna blev för otäcka så jag höll mig till styrkemaskinerna ist.
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag gör lite lunch för sedan ska jag hem till Herman, han ska jobba i natt så jag ska vara där med barnen. Det gör inte mig så mkt att jag aldrig fått en hel helg för mig själv, jag saknar ändå barnen som tusan direkt dem inte är hemma, jag uppskattar mest sovmorgonen som man får när man är själv men sen vill jag ha barnen tillbaka typ ;) Men barnen behöver ju sin pappa också så jag måste väl stå ut att vara ifrån dem lite.. Denna vecka när vi har lov så ska barnen vara hos deras pappa halva veckan, Nathalie är förstås överlycklig, haha. När jag hämtar Nathalie från dagis är det samma visa varje gång, hon frågar om vi ska till pappa och om det blir ett nej så lägger hon sig på golvet och gråter för hon ska till pappa, samma sak när vi är hemma, hon pratar bara om sin pappa hela tiden och det är jättebra att hon trivs så bra där men samtidigt är det lite ledsamt..
Ha en underbar dag alla ni :D

Ett ljus för alla missbrukare

Ikväll kl 20.00 ska ljus tändas här hemma, ska tända ljus för alla som sitter fast i missbrukets värld, för alla som lämnat jorden pga missbruket, men jag kommer även tända ett ljus för mig själv och för alla som mig alltså för oss som lyckats lämna missbruket!

Det känns faktiskt nästan som igår som jag satt och tog amfetamin var och varannan dag blandat med alkohol, men samtidigt känns det riktigt långt borta. Jag är en helt annan människa idag på både gott och ont men jag vet bättre än att dömma människor av enbart deras livssituation. Jag hamnade där jag hamnade pga av saker som hänt mig tidigare i livet och för mig var droger och alkohol ett sätt att glömma allt, idag löser jag mina problem på andra sätt som är lite mer skonsamma mot min kropp och själ men jag vet hur lätt det är att hamna där!


Tisdag

Igår hade jag världens huvudvärk, jag hade det ofta när jag väntade Leo också men jag hoppas att jag inte kommer få det lika ofta denna gång för det är grymt jobbigt, jag kan inte göra mycket mer än bara ligga i sängen och det känns verkligen som hela världen snurrar..
Idag mår jag iaf mycket mycket bättre, men jag stannade hemma en dag extra från skolan så jag fick sova lite, sen gick jag och hämtade barnen tidigt från dagis så vi kunde vara ute i de underbara vädret idag, jag tog med oboy och smörgåsar till ungarna. Herman följde även han med, det tyckte barnen var jätteroligt! Men vi kunde inte vara på lekplatsen som vi hade tänkt först för den var begravd under vatten ;) vi fick hitta en relativ torr plats och så fick barnen sitt mellis, de älskar att sitta ute och bara vara och jag måste ju hålla med för vem vill sitta inne en dag som idag?


Min underbara dotter <3

Min fina tös börjar bli riktigt stor nu, hon blir ju 3 år i sommar men det känns typ som igår som jag var gravid med henne! Hon börjar inte bara bli stor i åldern utan hon förbluffar mig dagligen med vad hon kan, varje dag klär hon på sig helt själv, hon behöver inte ens hjälp med strumporna längre sen börjar hennes vilja bli galet stark jag menar inte kan mamma få välja kläder heller ;) nej det ska hon minsann göra själv, vissa dagar ser hon ut som en clown men galna färger och två olika strumpor men då får hon faktiskt gå så, varför ska jag avgöra vad som är fint? Om hon nu trivs med de kläderna ska hon väl få gå så! Även dagis personalen möter henne med ett stort leende vissa dagar och säger att hon är såååå fiiiin ;)

Hon älskar även att hjälpa mamma, absolut med lillebror, om jag t.ex står och lagar mat och Leo är gnällig så brukar hon ta han i hand och börja leka med honom och sjunger ramsor och massa annat, världens bästa storasyster är vad hon är! Hon kramar även magen varje dag och berättar att hon älskar sin Inez <3 hon längtar så mkt efter lillasyster, nästan mer än vad jag själv gör.
Nathalie är helt enkelt världens bästa dotter och jag älskar henne så galet mycket!!!


Allvarligt Sverige?

Nu måste jag bara fråga, hur tänker människor här i Sverige? Ingen kan väl allvarligt tycka att låten "mirakel" är bra på riktigt?? Denna låt sabbar hela melodifestivalen på riktigt!!! Jag var så sjukt glad när låten var slut men så går den vidare till final??? Vad är detta? Nej nu måste jag ju säga att Sverige inte kan musik ;) hahaha, skrattretande!


Fredags mys :)

Idag var det en riktig jobbig dag, jag kände mig yr redan i morse när jag gjorde mig i ordning. Jag struntade i hur kroppen kände sig och gick med barnen till dagis, det var otroligt tungt och det tog längre tid än vanligt. På väg hem tog det nästan 1 timme för jag kunde bara inte gå fortare, när jag väl kom hem så svimmade jag och jag var hur skakig i hela kroppen, hade huvudvärk och illamående också men jag tänkte att det var blodsockerfall eller liknande så jag gjorde i ordning en tallrik med flingor men jag kände mig inte bättre iaf. Jag fick vila hela dagen och ändå be Herman att hämta barnen senare på dagen, nu mår jag bra igen och jag har ingen aning om varför jag mådde så konstigt... Fick även ställa in träningen med Jennie, men vi får träna nästa vecka istället :)

Nu har jag och Nathalie fredagsmys med lite chips <3


Torsdag

Idag hade vi endast hemma plugg, så jag passade på att sticka till gymmet i morse efter jag lämnat barnen, det var riktigt skönt att få träna igen så jag måste verkligen fortsätta med det!
Det jag tycker är lite tråkigt är att man ska ju endast ta 40% av de vikter som man gjorde innan man var gravid men allt är väl bättre än inget.
Nu när båda mina änglar sover så ska jag sätta mig och göra klart några uppgifter, får se hur mkt jag orkar/hinner innan biggest loser börjar eftersom jag typ är beroende av att se tjocka människor förändra sina liv men det finns ju en dag i morgon också om jag nu inte skulle göra klart allt ikväll :P
Sen måste jag ju bara berätta att jag är sjukt stolt över mig själv, jag har inte ätit något sött alls sen i söndags!!! Nytt rekord för mig denna graviditet, det var ju inte många veckor sedan när jag köpte godis för 90:- / 3-4 ggr i veckan ;) Men jag har lovat mig själv, jag ska inte gå upp 35 kg denna gång för jävlar vad jag fick kämpa sist!!!

V.28

Idag går jag in i v.28, det är väl tur att det finns appar för jag har faktiskt inte mkt koll alls denna graviditet ;) men tungt börjar det bli, framförallt i ryggen och jag börjar bli väldigt orolig om jag kommer klara praktiken i 5 veckor.. Jag kommer ha praktik när jag är i v.32-37 så jag kommer ju vara väldigt stor men det är väl bara att kämpa på och hoppas att orken finns!

 


Ledig dag!

Idag är vi lediga från skolan, hur skönt som helst att slippa den där stressen på morgonen.
Jag och barnen tog en lång mysfrukost innan vi gick ut och gick en promenad i det härliga vädret som vi har idag.
Sedan lämnade jag ungarna hemma hos deras pappa så jag kan få städa ordentligt här hemma.. Det känns som man inte gör annat än att plocka och plocka varje dag men ändå ser det förjäkligt ut hemma.. På vardagarna är vi hemma vid 16.30 på dagarna, sen ska barnen äta middag vid 17.00 sen är det dags för bad, pyjamas, saga och sängen för dem och nattningen tar ju några timmar med Nathalie så när de båda sover så är jag utmattad och somnar själv, det finns helt enkelt inte tid till att grovstäda här hemma förutom på helgen då, men då vill man ju umgås med barnen så mkt som man bara kan!
Hur som helst, ska försöka få klart här hemma ganska snabbt nu så jag hinner ut och leka lite med barnen när solen skiner så gött :)
Och jag får fasiken inte bilderna att vända sig så ni får helt enkelt stå ut med att se från sidan ;)

Underbar söndag!

Det var årets finaste dag idag, det var strålande sol och bara någon minusgrad och massa snö :)
Jag och Leo tog pulkan och åkte i några backar, Leo sken som en sol hela tiden och jag hade faktiskt roligt jag också ;)
Sedan kom Herman men Nathalie så även hon fick vara med och åka lite :) Själv känner jag hur otränad jag är just nu, efter att ha dragit pulkan uppför backen så många gånger med en bebis i dessutom så känner jag hur musklerna börjar ömma :P
Nu sover mina små skatter och jag ska hoppa in i duschen innan jag pluggar lite inför skoldagen i morgon!
Vet inte varför alla bilder som jag lägger upp nu lägger sig på sidan??

Skön dag!

I morse gick jag och Leo ut och gick en 2 timmars lång promenad, det var så otroligt skönt att få röra på sig, sedan gick vi hem till Herman och åt lunch där eftersom jag ändå hade med lördagsgodis till Nathalie, sen gick vi ut i lekparken så Barnen fick springa av sig all sin energi :)
Nu har jag och Leo kommit hem igen och han ligger nu och sover, min lilla tröttis <3
Hämtade även ut några peket när vi var ute och kick, jag hämtade bebisens babygym, nya bredbandet och även ett paket från mamsen, hon har stickat en byxa och tröja till Leo och det var jättefint!! Det ska han få ha på sig när vi går ut och leker i morgon :D

Myshelg med Leo!

Denna helg kommer jag endast ha Leo att mysa med, det är så skönt att få lite egentid med honom eftersom man annars inte får det när man har fler barn, när Nathalie var så liten var jag ofta själv med henne på kvällarna och det var så mysigt när det bara var vi 2 så man vill ju ha samma kvalitets tid med Leo. Nathalie kommer iaf vara hos sin pappa och Bella och Vanessa kommer även dem dit så det var en lycklig tjej som jag hämtade från dagis kan jag lova ;) I morgon hoppas jag på fint väder så jag och Leo kan gå en lång promenad och avsluta den i lekparken så han får springa av sig ordentligt!

Förbannad!!

Om jag visste hur Herman skulle börja bete sig efter några år så hade jag aldrig blivit tillsammans med honom och jag hade absolut inte skaffat barn med honom! Han verkade då vara den mest underbara pappan som jag sett och var så otrolig med sina barn. Nu vill han helst inte ha med något av sina barn att göra känns det som.. Han bröt foten på nyår och har därför inte kunnat ha barnen alls, men igår var gipset av och han kan gå och allt sånt. Därför skulle barnen äntligen få sova hos honom, jag frågade om han kunde tänka sig att lämna dem på dagis på morgonen också eftersom han bor typ granne med båda barnens dagis, men det kunde han ju absolut inte göra, han ville även att jag skulle komma med barnen sent igår kväll för han tyckte det blev för jobbigt annars.. Jag lämnade då barnen vid 17.00 så han hade ca 1,5 timme med barnen på kvällen innan de somnade sen hämtade jag dem vid 07 i morse, jag pratade med honom efter jag lämnat barnen för att höra hur det hade gått och allt hade varit SÅÅÅ jobbigt och han hade sovit så dåligt. Stackars jävel tänkte jag då :P Sen pratade jag lite om hur vi skulle göra när bebisen kommer, eftersom jag helst vill kunna plugga lite iaf så om han kan tänka sig att vara pappaledig kanske 25% eller liknande, men han sa att eftersom han då måste hämta de andra barnen på dagis tidigt då så vill han inte det... Jag sa då att jag tyckte det var jättebra för alla barn att få lite pappatid eftersom de annars bor med mig och då säger han att han INTE ORKAR MED 3 barn??????!!! Jag frågade honom rätt ut varför fan han inte tänkt på det tidigare då och sett till så det inte blivit 3 barn och sa att nu är det lite för sent men han brydde sig inte så mkt, han sa bara att snart sticker han ju ändå till Norge och jobbar och sedan flytta dit helt... Jag orkade inte prata mer utan sa att han gör som han vill, men att det är riktigt tråkigt för barnen... Han ska alltså flytta till Norge, han lämnar mig ensam med våra barn för han inte ORKAR med tre barn sen kommer han göra allt i sin makt för att jag aldrig ska få flytta härifrån, eftersom han vet att jag vill flytta närmare släkt och vänner men det kommer han som sagt inte tillåta, han tycker inte att jag någonsin behöver en pause, jag ska klara alla barn dygnet runt och alla dagar varje år. Jag älskar mina barn och jag vill vara med dem, men någongång behöver man hämta andan också för att kunna vara en så bra mamma som möjligt. Sen tänker jag på lilla Nathalie, hon som beundrar sin pappa mer än någon annan, hon vill vara med honom jämt och han anser att hon bara är jobbig?? Snacka om att det gör ont i mammahjärtat, vad ska jag säga till henne? Jag vill inte säga något negativt alls om hennes pappa, för jag VILL att hon ska älska honom, beundra honom men jag önskar bara att han kände lika för henne... Varje gång hon ser honom springer hon fram och kramar om honom och ofta bryr han sig inte det minsta, han lyssnar inte ens när hon pratar, han ignorerar henne helt... Hur fan kunde det bli såhär??? Han var ju inte sådan här förr, har han bara spelat att vara en bra pappa i dessa år men nu tröttnat? Såhär är han mot alla barn nu, även Bella och Vanessa, de vill inte ens längre till honom, de vill vara hos sin mamma jämt. Jag förstår dem men det är fel, det ska inte behöva vara så!!!! Fan alltså!!!

Ursäkta!!

Ni får verkligen ursäkta att jag varit så dålig på att blogga på senaste, men jag har inte haft varken internet eller dator hemma men nu har jag det igen så jag kommer bli mycket bättre nu igen :) Jag har börjat på undersköterska utbildningen nu, vi är 32 personer i vår stora klass. Det är hur kul som helst och vi har väldigt många fina människor i klassen, jag personligen tycker att det är jättekul att vi är i så blandade åldrar, vi tänker ju på olika sätt och får inspiration av varandra. Jag trivs som fisken i vattnet ;) Idag har jag även beställt ett vår set till Nathalie, hon får bära villervalla även i år. Leo har fått ett skal set från po.p och då även en windstopper och mössa till, de kommer vara så fina mina små hjärtan!!

RSS 2.0