Nathalie

Kollade gamla bilder på datorn på min tös, jäklar vad fort tiden går alltså!!

Här var hon väl ca 4 mån


7 mån


8 mån


Förra sommaren när hon nyss hade fyllt 1 år


Älskar dig så otroligt mycket, mina fina underbara tjej!


Vältränade armar

Förr var jag helt fixerad av magen, visst jag vill väl fortfarande ha en snygg mage MEN min fixering har helt övergått till axlar och armar. Finns det något snyggare än slimmade armar där man ser konturer av musklerna? Nope, inte för mig iaf, så nu ska jag kämpa för att få mina drömarmar ;)

I morse var jag på gymmet som vanligt, nu strax blir det lunch sen tänkte jag ta med barnen på en långpromenad och sen avsluta promenaden med lekparken, då borde Nathalie få ut lite energi också!
Skulle egentligen till öppna förskolan, men tar det i morgon istället ;)


Storlek 28!

Nu har jag inte tränat så mkt den sista tiden, har inte haft riktig motivation men igår började jag igen, körde då styrka och idag blev det intervaller.
Men vet ni vad? Jag testade ett par jeans igår som jag inte har kunnat ha sen Nathalie var ca 6 mån, det var i strl 28!!! Jag som haft storlek 31 för bara 2 månader sedan. Så jäkla underbart skönt! Men jag ska ju absolut ge järnet, för efter sommaren ska jag komma i mina jeans med strl 26!

Igår var bara jag och Nathalie ut på en liten promenad, sen var vi inne hela dagen. Jag kom på att alla barn fick ju jättefina pärlor och massa annat när Leo döptes så vi satte oss och gjorde lite smycken! Jättefina blev dom, ska ta kort sen så ni får se :) 


Börja spara!

Nu ska jag göra en budget som vi ska hålla oss till.
Just nu får vi in massa pengar som bara försvinner, visst jag är bra på att köpa saker men jag tycker ändå inte att jag köper SÅ mycket.
Vi har sparande för barnen men inget mer än så, nu ska jag sätta mig ner och bestämma hur mkt vi ska spara till oss och räkna ut hur mkt vi behöver varje vecka, just nu tror jag att det skulle räcka med ca 1000:- per vecka för mat men vi får se vart vi hamnar.

Sen en annan sak jag tänkt på, vad tusan kan man köpa i examenpresent? Min syrra går ju ur läkarlinjen om en månad och jag vet verkligen vad vi ska köpa till henne... Några tips?


Sjukhusgrejer!

Idag var jag på vårdcentralen för att få tabletter mot ryggvärken, fick samma läkare som jag nästan alltid får, han är verkligen jättebra! Så han skrev ut samma tabletter som jag hade innan jag fick barnen, dom flesta läkare försöker få på en massa tabletter som inte hjälper ett skit så jag är väldigt glad att jag fick dessa tabletter utan att testa en massa nya.

När jag kom hem så ringde jag Akademiska i uppsala för att boka en ny operationstid eftersom jag var gravid när jag skulle gjort den egentligen. Jag är lite nervös för operationen, sist dom opererade ryggen så blev jag sjukt beroende av personalen på sjukhuset, jag kunde inte ens vända mig i sängen själv, sköterskorna fick hjälpas åt för att vända mig och sen lägga kuddar bakom ryggen för att jag inte skulle ramla tillbaka, men då var ju min rygg riktigt trasig, nu är den ju "hel" så det borde ju inte bli lika illa denna gång.. Men nervös är jag iaf!


Leo i farten


Trött!!

Iförrgår ringde jag Tess precis innan jag skulle lägga mig, var ganska länge sen vi pratade så jag ville höra hur allt var, men det slutade med att vi pratade i över 1,5 timme så jag kom i säng närmare 01.00, inte så bra när man går upp SENAST 06.. Igår så bestämde vi att vi bara skulle prata en snabbis men även då blev samtalet i över en timme.. Nu har vi sagt att våra sena samtal få ett slut, att vi får prata lite tidigare på kvällen för annars går vi båda två som zombies ;)
Hur som så¨tycker jag att det var skönt att prata med henne igen, hon är en sån där kompis som man kan strunta prata med i flera flera månader men ändå så känns allt hur normalt som helst när man gör det igen, vi två har gått igenom sjukt mkt tillsammans och vi har varit ovänner flera gånger men vi hittar ALLTID tillbaka till varandra igen! Älskar dig vännen!

Idag ska jag ta ut barnen så dom får leka av sig och sambon får träna lite med sitt dj jobb lite mer, ganska skönt ute idag faktiskt!


2 års dagen närmar sig

Nu är det bara 4 veckor kvar tills min sessa blir hela 2 år.
Vi har köpt några små saker som hon ska få, en trumma, lera, köksredskap och andra instrument, men när hon ändå snart fyller år så tyckte jag att hon kan få lite nya kläder också. Så detta är vad vi köpt till hennes dag
Från Villervalla:





Och från PO.P



Hon kommer vara sååå fin min goa tjej :)


Framsteg

Nu börjar det verkligen hända grejer här hemma!
Leo har ju tidigare börjat åla sig sakta sakta frammåt, men nu tar han sig upp i krypställning och kan ta typ 1 krypsteg men sen lägger han sig ner och drar sig fram, men shit vad fort han kan komma fram nu! Om han ser något han vill ha så kommer han dit jättefort och om någon annan hinner ta det han vill ha så blir det gallskrig, envis till tusen är han :) Det är så kul när man ser nya framsteg hela tiden.


6 månaderskollen :(

Idag var jag med Leo på 6 månaderskollen, han låg väldigt bra till i utvecklingen men tyvärr verkar det som om hans fontanell växt ihop, hon skulle skicka en remiss till barnkliniken som skulle kolla en extra gång och då eventuellt röntga huvudet och om det är ihopväxt så blir det operation.. Usch vad orolig jag är nu, vet ju att sånt här ofta går hur bra som helst men jag får en sån där orokänsla i magen, han är ju min lilla bebis!!!



Gävle

Har haft jättehärliga dagar i Gävle, vi har varit ute i timmar varje dag.
Idag har vi träffat Nathalie och Jessie i parken så barnen fick leka lite, kul att få ses igen och får hoppas att vi kan ses i juni igen!
i morgon far vi mot stockholm sen hem till Kristinehamn igen.

Tågresan gick jättebra, inga som helst problem. Hoppas på en lika bra hemresa :)

Jag kommer lägga ut bilder när jag är hemma!


Dumma mamma!

Jag trodde jag skulle få vänta ett tag till iaf innan jag fick höra dom orden, men nope, nu är "Dumma mamma" favorit repliken när man är sur ;) Lilla Nathalie <3

Tänk vilket stort tålamod man har för sitt barn.. Innan jag själv fick ett litet kolikbarn som sen förvandlades till ett trotsigt monster så störde jag mig extremt mycket på alla "lata föräldrar" För det var precis det jag trodde dom var, inte hade jag en enda tanke på att barn är olika och vissa är monster medans andra är lite lättare barn. Nu skulle jag aldrig ens få för mig att tänka något om någon annan föräldrer, nu förstår man hur dom har det!!
Så när mitt lilla monster trotsar och jag ser hur en liten fjortis kollar snett så ler jag riktigt stort inom mig och tänker "vänta du bara ;)"


Karlstad

Idag har jag och Nathalie varit i Karlstad.
Var kul att sitta och snacka om både bebisar och annat som jag saknat nu ett tag, får ta tag i det här nu och sluta isolera mig.
Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig, förr kunde det inte gå en enda dag som jag var själv, fick panik och var tvungen att få sitta och snacka med någon kompis, nu är det nästan tvärt om. Jag har det bra för mig själv och om jag umgåtts med någon en dag så känner jag mig helt slut i huvudet. Men nej, no more! Är ju inte kul i längden att vara såhär.

Vi var även in på polarn o. pyret och på pricken innan vi drog hem, det är ju ett måste när man är i Karlstad!

På onsdag åker vi till Gävle, ska bli SÅ kul, men gruvar mig bara lite att sitta i 4 timmar på tåg med både Leo och Nathalie, får hoppas att dom är på bra humör ;)


Hej hopp

Nu ska jag äntligen iväg, åker till Gävle nu i veckan och påvägen hem ska jag åka förbi stockholm. Har bara lite beslutångest.. Ska jag sova hos Nilla eller ska jag bara vara i Stockholm några timmar? Jag vill ju självklart vara där i några dagar egentligen men nu när jag har med barnen så är det ju lite svårt när det varken finns barnsäng/stol eller andra saker som man har hemma.. Får se hur vi gör.

Tider bara rusar fram, nu är det bara 1 månad kvar tills min prinsessa fyller 2år. Hennes dag kommer firas i Gävle, sen helgen efter åker vi vidare mot malung och helgen innan hennes födelsedag kommer vi vara i Stokholm och fira min syster som då tar examen och då är Läkare, är grymt stolt över henne! 
Det blir fullt schema då, jättekul!!

I helgen har vi köpt en bilbarnstol till Leo också, tog inte samma som Nathalie har, vi tog Britax Hi-Way. Någon som vet om det är bra/dålig??


RSS 2.0