Torsdag

Idag hade vi endast hemma plugg, så jag passade på att sticka till gymmet i morse efter jag lämnat barnen, det var riktigt skönt att få träna igen så jag måste verkligen fortsätta med det!
Det jag tycker är lite tråkigt är att man ska ju endast ta 40% av de vikter som man gjorde innan man var gravid men allt är väl bättre än inget.
Nu när båda mina änglar sover så ska jag sätta mig och göra klart några uppgifter, får se hur mkt jag orkar/hinner innan biggest loser börjar eftersom jag typ är beroende av att se tjocka människor förändra sina liv men det finns ju en dag i morgon också om jag nu inte skulle göra klart allt ikväll :P
Sen måste jag ju bara berätta att jag är sjukt stolt över mig själv, jag har inte ätit något sött alls sen i söndags!!! Nytt rekord för mig denna graviditet, det var ju inte många veckor sedan när jag köpte godis för 90:- / 3-4 ggr i veckan ;) Men jag har lovat mig själv, jag ska inte gå upp 35 kg denna gång för jävlar vad jag fick kämpa sist!!!

Kommentarer
Postat av: Yohanna - "Lillan" ska bli storasyster!!

Mitt tips skulle nog vara, att köra mkt sittande övningar! Samt pilatesboll, cardio och naturlig motion! Det kommer funka toppen! :) Lycka till !

2012-02-16 @ 20:00:13
URL: http://maiplu.se
Postat av: Monia - med bulle i ugnen ♥

simning kanske? :)

2012-02-16 @ 20:02:05
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: isabella, v40

sv; tack snälla, va kul att du gilla bloggen :) Har läst lite här hos dig och jag beundrar dig verkligen! kommer själv bli ensamstående med EN å tycker det känns mkt... Stor kram!

2012-02-17 @ 16:14:19
URL: http://isabellaevita.blogg.se/
Postat av: Sandrah - snart trebarnsmamma

Jag har snart redan gått upp 30 kg :( urk

2012-02-21 @ 11:34:44
URL: http://sandrah.blogg.se/

Skicka ditt meddelande här:

Fyll i ditt namn:
Kommer du tillbaka?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Fyll i din bloggadres:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0