Torsdag.

I morse vaknade både Nathalie och Leo med feber, Leo spyr fortfarande och är dålig i magen, men Nathalie bajsar inte lika löst längre tack och lov. 
Vi har tyvärr fått ställa in Vanessas kalas, kan ju inte riskera att smitta ner alla andra barn också. Tråkigt, men hon har ju iaf fått kalas hemma hos sin mamma så det var okej för henne iaf!
Min mamma skulle även komma denna helg men sa till henne att det bästa vore att ställa in det med, så dom kommer nästa helg istället.

Idag måste Sambon på ett jobbmöte, han kan verkligen inte ställa in det så han får dra iväg och hoppas på att han inte smittar resten där, han får förvarna iaf!

Jag funderar på att dra ut barnen på taket så dom får leka av sig lite iaf men ändå hålla sig borta från andra barn. Tror det blir bra, dom alla har ju sån energi och klarar inte att sitta inne en hel dag. Igår var kaos, Bella gick på en litem promenad men annars var alla inne hela dagen och gud vad jag var slut i både kropp och huvud när klockan blev 19.00 och alla gick och la sig.


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Fyll i ditt namn:
Kommer du tillbaka?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Fyll i din bloggadres:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0